Hoe kan men het eigen silhouet aanvaarden?

Hoe kan men het eigen silhouet aanvaarden?


Man of vrouw, we hebben allemaal problemen met het aanvaarden van de vorm van ons lichaam. Voor of na het gewichtsverlies is het belangrijk dat u zich goed voelt in uw vel. Aangezien we niet altijd Photoshop bij de hand hebben om onze tekortkomingen te corrigeren, volgt hier een aantal tips om tevreden te zijn met uw lichaam.

Kleden voor een slank silhouet

Gewichtstoename is niet altijd duidelijk zichtbaar. De eerste stap in het aanvaarden van uw silhouet kunt u uw kledingstijl wijzigen. Hier volgt een aantal tips om uw schoonheid te benadrukken:

 • Spelen met volumes! Als u een slank silhouet hebt, is het belangrijk met volumes te spelen. Kies voor volume ter hoogte van het lichaam maar kies eerder nauw zittende kleding onderaan. U kunt ook kiezen voor het omgekeerde. De bedoeling is het silhouet uit evenwicht te brengen.
 • Vermijd zwarte kledij! Zwart of donkere kleuren in het algemeen geven de indruk van een dunner silhouet. Geeft dus de voorkeur aan contrasterende drukken of heldere kleuren.
 • Geen verticale motieven
 • Speel met accessoires

  Het geheim om een slank silhouet te kleden, u hebt het correct begrepen, is volume en kleuren toe te voegen

Een silhouet met vormen kleden

Vermageren als men vormen heeft, is niet eenvoudig. Net als schoonheid niet enkel kan worden samengevat als mager zijn, moet u proberen uw vormen als echte kwaliteiten te gebruiken!

 • Kies aangepaste kledij! Aangepast ondergoed benadrukt de taille. Aarzel zeker niet gordels te dragen want deze verfijnen moeiteloos uw taille.
 • U moet uw tops goed kiezen! Kies voor tops die de buik verbergen zonder dat ze te ruim zitten. V-kragen en horizontale strepen krijgen de voorkeur. Wat de lengte betreft, topjes moeten worden gedragen ter hoogte van het breedste deel van uw silhouet.
 • Accessoires zijn uw bondgenoten! Draag nooit grote tassen die de nadruk leggen op uw vormen.

  Om uw silhouet te aanvaarden en zelfzeker te zijn, moet u zich goed voelen in uw sportschoenen en uw kledij. Slankheid en schoonheid spelen ook in het hoofd.